Mrekulli PCB

Miracle Technology aims to providing the PCBs services to worldwide customers with expert design, manufacturing, supply chain, order fulfillment and after-market solutions., high efficiency at competitive prices. We supply PCB boards for a wide range of applications, such as computer, telecommunication, consumer electronics, automotive, industrial control, aerospace, medical, military and other electronic assembly industries. Miracle Technology is best known for manufacturing heavy copper PCB in Shenzhen, China - single-sided PCB in Shenzhen, China - PCB manufacturer in Shenzhen, China - PCB prototype manufacturer in Shenzhen, China - PCB prototype manufacturing in Shenzhen, China - HDI PCB manufacturing in Shenzhen, China - PCB board manufacturing in Shenzhen, China - flexible PCB manufacturer in Shenzhen, China - circuit board manufacturing services in Shenzhen, China - customized PCB service in Shenzhen, China - custom LED PCB board in Shenzhen, China.
SHPËRNDARJE NË KOHË

Koha për në treg paraqet sesi dorëzimi në kohë i kompanisë, në kohë, është thelbësor për tonë ..

MB SSHTETJE PESR PROJEKTIMIN PCB N IN SHENZHEN, Kinë

Ekipi ynë ekspert i Inxhinierisë CAM mund të ndihmojë me redaktimet e të dhënave gerber sipas kërkesës tuaj dhe me koston nominale.

SHËRBIMET E KLIENTIT

Komunikimi i mirë me klientët tanë është çelësi për të fituar biznes.

Zgjidhje me një ndalesë për asamblenë e PCB dhe prototipit në Shenzhen, China

Miracle Technology krijon kushte optimale përmes fuqisë së saj të gjerë blerëse dhe ekspertizës në industrinë e PCB. Ne kemi pronësi të plotë të procesit përmes një pranie si në vendin e klientit ashtu edhe në fabrikat e prodhimit të PCB.

 • Prototipi PCB Quickturn në Shenzhen të Kinës
 • Prodhimi i PCB në Shenzhen, China nga vëllimi i ulët në të lartë
 • Teknologji e lartë: e verbër / e varrosur përmes, lavamanit, gishtave të artë, masazhit, përfundimit të sipërfaqes etj
 • Board type:Rigid,Flex-rigid,HDI,High Tg/Frequency etc.
Learn More

WHAT SERVICES DO WE PROVIDE

shërbimet tona kryesore kanë dy drejtime dhe janë të garantuara

Manufacturing
Prodhim PCB në Shenzhen, China

Ne ofrojmë shërbime të plota të prodhimit të PCB në Shenzhen të Kinës, të cilat janë plotësisht të personalizueshme, jo vetëm me besueshmëri të lartë, por edhe të garantuara për të përmbushur plotësisht kërkesat tuaja. Biznesi i prodhimit të PCB mbulon FR4 të ngurtë, PCB, HDI PCB, FPC, PCB alumini, Rogers PCB, etj.

 • 11 Kapacitetet prodhuese të zgjeruara
 • 12 opsione rigoroze të kontrollit të cilësisë
 • 13 Opsione të vlerës së shtuar: DFM FALAS dhe më shumë
 • 14 Sistemi i kuotimit dhe porosisë në internet
Citoj Tani
Assembly
PCB Assembly in Shenzhen, China

Ne ofrojmë shërbime të plota të prodhimit të PCB në Shenzhen të Kinës, të cilat janë plotësisht të personalizueshme, jo vetëm me besueshmëri të lartë, por edhe të garantuara për të përmbushur plotësisht kërkesat tuaja. Biznesi i prodhimit të PCB mbulon FR4 të ngurtë, PCB, HDI PCB, FPC, PCB alumini, Rogers PCB, etj.

 • 21 Expanded manufacturing capabilities
 • 22 Rigorous quality control options
 • 23 Value-added options: FREE DFM and more
 • 24 Online quote and order system
Citoj Tani

PSE NA ZGJODHET NE

pikat tona të forta janë mjaft tërheqëse dhe më shumë se kaq

cost
DFM & Kosto-efektive

Shërbimi i përzgjedhjes së materialit, vlerësimi i DML-së, Rolet e Dizajnit, Zgjidhja Ekonomike, etj.

delivery
Shpërndarje në kohë

Logjistika gjithëpërfshirëse dhe e përsosur mbështet funksionimin e personalizuar dhe profesional, duke u ofruar klientëve tanë shërbime dhe përvojë shpërndarje fleksibile, efikase dhe me cilësi të lartë.

srevices
Shërbimet e klientit

Ne kemi një shërbim perfekt pas shitjes, dhe garancia pasuese e cilësisë së produktit është një nga shërbimet tona.

Our PCB Workshop-1
Punëtoria jonë për PCB-1
Our PCB Workshop-2
Punëtoria jonë për PCB-2
Our PCB Workshop-3
Punëtoria jonë për PCB-3
150+

Shërbyer tregje që mbulojnë më shumë se 150 vende në të katër oqeanet

500

Numri i përgjithshëm i të punësuarve ka tejkaluar 500 persona

98.5%

Gjatë dhjetë viteve të funksionimit, norma e dorëzimit tonë në kohë është mbi 98.5%

1000+

Mbi 1000 klientë të bashkëpunimit, shkalla e vizitës së kthimit të klientit është 40%

  B GNI NDIHM

  na tregoni kronologjinë ose buxhetin tuaj të projektit dhe na lejoni të gjejmë
  mënyrën më efektive për të arritur qëllimet tuaja

  captcha